мк  eng 
Дома За Нас Контакт Локација  


Известувања
20-09-2010
Домашна посета
Можете да не повикате во домашна посета при тоа не плќате никаква надокнада за услугата
16-09-2010
ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Работиме со сини картони
16-09-2010
Известување
Нашата лабараторија нуди можност за зачленување односно клиентите добиваат членска картичка со која се добива одреден попустБитола
-ПЗУ Кусман и Дамјан

Гевгелија
-лабораторија Свера

Куманово
-ПЗУ Гинолабор

Скопје
-ПЗУ Астрамед
-ПЗУ Анастасија
-ПЗУ Василева Кардио
-ПЗУ Витамед
-ПЗУ Де медика
-ПЗУ Превемед
-ПЗУ др. Биљана и др.Горица
-ПЗУ Света Недела
-ПЗУ Павлина Герасимовска
-ПЗУ др. Ина
-ПЗУ Мултимедика
-ПЗУ Пантелејмон
-ПЗУ Јасмина
-ПЗУ др. Славјанка
-ПЗУ Ехо Лаб
bmssensus Web Engine